Advies over slim reizen in Twente

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: MKB Midden-Nederland

Met een mobiliteitsvoucher kunnen Ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) gratis advies krijgen over mobiliteitsmanagement voor hun onderneming.

Advies over slim reizen in Twente

Met slimme mobiliteit kunnen werkgevers niet alleen hun bereikbaarheid vergroten. Ze kunnen werken aan de productiviteit en kosteneffectiviteit -bijvoorbeeld door minder reiskosten. Voor werknemers kan het advies betekenen dat bedrijven beter inspelen op hun behoefte naar flexibiliteit in het werken.

Het gratis advies wordt mogelijk gemaakt door het subsidieprogramma Mobiliteitsvouchers, ontwikkeld door het ministerie van Verkeer en Waterstaat en uitgevoerd door Agentschap NL. Het is bedoeld voor MKB-bedrijven met 25 tot 250 medewerkers die aan de slag willen met mobiliteitsmanagement.

Twente Mobiel
De mobiliteitsregeling wordt omarmt door Twente Mobiel, een initiatief van MKB-Twente,
VNO-NCW Twente, Kamer van Koophandel, ANWB, Regio Twente, Gemeente Enschede en Gemeente Hengelo. Met dit initiatief gaan bedrijven samen met hun medewerkers het fileleed te lijf. Door middel van een overeenkomst (convenant) hebben 24 Twentse bedrijven en overheden afspraken gemaakt, die moeten leiden tot slimme projecten. Projecten die het autogebruik in de spits doen afnemen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!