Adviesgesprekken 'Partners voor Water' weer mogelijk

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

In juli opent de tweede tender 2017 van de subsidieregeling 'Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta's (WWSD)'. Heeft u internationale waterambities? Dan kunt u alvast toetsen of uw project voor subsidie in aanmerking komt.

Adviesgesprekken 'Partners voor Water' weer mogelijk

Deze regeling is onderdeel van Partners voor Water 2016-2021. U kunt uw idee bespreken met een van de projectadviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Dit kan van 15 mei tot en met 1 augustus 2017. Een gesprek aanvragen kan tot en met 25 juli 2017.

Lees meer over de adviesgesprekken.

Eindrapportage Partners voor Water 3 (2010-2015)

Kort geleden verscheen de eindrapportage van Partners voor Water 3 (2010-2015). In deze periode maakten 85 bedrijven gebruik van de subsidieregeling 'Wereldwijd werken met water'. Uit de rapportage blijkt dat partijen elkaar door Partners voor Water beter konden vinden. Ook vonden ze dat het programma niet alleen financieel heeft bijgedragen aan de projecten maar ook op het gebied van kennis en advies. Deze directe betrokkenheid leidde tot betere voorstellen.  

Van de eindrapportage is een speciale website gemaakt. Hier vindt u cijfers, cases, achtergronden en lessons learned.

Partners voor Water

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren het programma Partners voor Water gezamenlijk uit in opdracht van de ministeries van Buitenlandse Zaken, Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!