Aegide Group verkozen tot 1 van de FD Gazellen

  • Technologie
  • Bron: Kliknieuws

Het moederbedrijf van o.a. Minkels en Cortexon is door het FD verkozen tot één van de Gazellen van 2011.

Aegide Group verkozen tot 1 van de FD Gazellen

Aegide Group behaalde in de periode 2008 tot 2010 een gemiddelde jaarlijkse omzetgroei van meer dan 20 procent, het hoofdcriterium om verkozen te worden tot FD Gazelle.

Uit onderzoek van het Financieele Dagblad blijkt dat Aegide Group, met vestigingen in meerdere Europese landen, in 2010 een totale jaaromzet behaalde van 36 miljoen euro. Een groei van 21,5 procent ten opzichte van 2009. De succesvolle periode van groei is ontstaan in 2005, nadat het management van Aegide Group besloot tot een belangrijke strategische koerswijziging. Sindsdien heeft Aegide Group in totaal een omzetgroei doorgemaakt van meer dan 80 procent, waarbij de omzet de laatste 3 jaren met gemiddeld meer dan 20 procent per jaar groeide.

Bij Aegide Group werken 180 mensen. Het bedrijf heeft eigen R&D en fabricage faciliteiten in Veghel en eigen verkoopvestigingen in onder andere Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Een steeds belangrijker deel van de omzet van Aegide Group wordt daarnaast buiten de eigen vestigingslocaties gerealiseerd, zowel Pan-Europees als wereldwijd.

Meer informatie over MINKELS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!