AgriFood Capital lanceert digitaal magazine met verhalen uit de regio

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: AgriFood Capital

Maandag 24 november is de eerste editie van AgriFood Capital Magazine verschenen, het nieuwste digitale magazine van AgriFood Capital.

AgriFood Capital lanceert digitaal magazine met verhalen uit de regio

Met dit E-magazine worden op aansprekende manier de diversiteit van de regio Noordoost-Brabant, de innovatiekracht, het ondernemerschap en de passie voor agri en food in beeld gebracht. AgriFood Capital Magazine is bestemd voor alle relaties van AgriFood Capital en verschijnt drie keer per jaar.

Digitaal podium

AgriFood Capital Magazine is een digitaal podium voor bedrijven, instanties en samen-werkingsverbanden, actief in agrifood in de regio Noordoost-Brabant. Het E-magazine is gevuld met persoonlijke verhalen van ondernemers, en betrokkenen uit overheden, het onderwijs en de arbeidsmarkt. In de verhalen is aandacht voor de kracht van samenwerking en de kansen die dat biedt. Samenwerking tussen partijen binnen de agrifood sector maar ook cross-overs naar andere sectoren, waaronder metaal en elektro, logistiek, zorg en ICT-dienstverlening.

Doelgroep en verschijningsdata

Het E-magazine is bestemd voor alle relaties van AgriFood Capital, binnen maar ook buiten de regio Noordoost-Brabant. Vanaf 2015 verschijnt AgriFood Capital Magazine drie maal per jaar: in maart, juni en oktober. Het E-magazine is gratis en abonneren kan eenvoudig via een speciale knop in de eerste en alle daaropvolgende edities.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!