AgriFood Capital werkt mee aan digitale arbeidsmarkt van de toekomst

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: AgriFood Capital

Onder regie van Brainport 2020 wordt gewerkt aan een digitaal dashboard waarop alle relevante gegevens over de arbeidsmarkt beschikbaar komen voor overheden, bedrijven, het onderwijs en de beroepsbevolking.

AgriFood Capital werkt mee aan digitale arbeidsmarkt van de toekomst

Het dashboard is bedoeld om de juiste mensen met de juiste kwalificaties, op het juiste moment op de juiste plaats terecht komen in bedrijven. 

Op 7 december a.s. wordt het dashboard gelanceerd en gaat hiermee deze nieuwe digitale arbeidsmarkt ‘open’. In een eerder intervieuw gaat Ton Wilthagen, hoogleraar arbeidsmarktstudies van de Universiteit van Tilburg en kartrekker van het digitale dashboard, en Luuk Hamecher, programmamanager Brainport 2020 in op deze nieuwe digitale arbeidsmarkt.

Brainport 2020 is het netwerk van AgriFood Capital, Brainport Eindhoven, Greenport Venlo, Keyport 2020, Limburg Economic Development, Midpoint Brabant, en de provincies Noord-Brabant en Limburg. Deze partners bundelen hun krachten om Zuidoost-Nederland als open innovatie regio van Europa nog verder uit te bouwen.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!