AgriFood Capital wil kansen tonen aan ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: AgriFood Capital

AgriFood Capital is een regio vol kansen voor ondernemers! Van groot tot klein, Voor ondernemers die direct met agrifood bezig zijn maar ook voor toeleveranciers, verwerkers en afnemers.

AgriFood Capital wil kansen tonen aan ondernemers

Het krachtige netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden biedt volop kansen om ideeën om te zetten tot nieuwe omzet.

Welke kansen?

AgriFood Capital heeft een kansenkoffer met maar liefst 21 KansKaarten. Deze zijn begin december 2014 gepresenteerd aan bijna 400 ondernemers tijdens vier ontbijtsessies en op het ZLTO jaarcongres. De gepresenteerde kansen spraken ondernemers aan, zo bleek uit de reacties en het aantal aanmeldingen voor het vervolg.

Het vervolg

Begin 2015 starten wij met een reeks inspiratiesessies. Voor elk van de 21 ondernemerskansen.  organiseren wij een aparte sessie waarin we samen met enthousiaste ondernemers en studenten de kans uitdiepen en een concreet plan van aanpak gaan opstellen. 

Meedoen?

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen. Klik hier aan om aan te geven voor welke ondernemerskansen u graag een uitnodiging voor de inspiratiesessie wilt ontvangen. Aanmelden kan tot 10 januari 2015.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!