Agrifood LogisticsBoard moet logistiek en foodsector samenbrengen

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: AgriFood Capital

Vijfsterren Logistiek maakte tijdens haar congres Logistiek Verbindt bekend dat ze een Agrifood LogisticsBoard gaat vormen. Het board is een eerste stap voor de logistieke sector om samen met de agrifoodketen nieuwe kansen te ontwikkelen.

Agrifood LogisticsBoard moet logistiek en foodsector samenbrengen

Roel Schutten van AgriFood Capital is blij met deze stap: “Binnen de AgriFood Capital zijn ondernemers, overheden en onderwijs gezamenlijk aan de slag met de thema’s duurzaamheid, voeding en gezondheid. Samen creëren we op ondernemende wijze business en ontwikkelen tegelijkertijd oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Voor het bedenken van nieuwe, slimme oplossingen is de logistiek een onmisbare schakel. Bijvoorbeeld bij het ontstaan van nieuwe meer gesloten agrifoodketens, op het terrein van tracking en tracering in het kader van voedselveiligheid of de groei van e-commercie in food.”

Vijfsterren Logistiek

Vijfsterren Logistiek zet zich in om Noordoost-Brabant verder uit te bouwen als logistieke hotspot. Het is een initiatief van de logistieke platforms in Oss, Veghel/Uden en ’s-Hertogenbosch. Promoting partners zijn AgriFood Capital, Rabobank en de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Oss en Veghel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!