AgriFoodTech Vakbeurs en Congres op 14 en 15 december

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: ZLTO

Op het event komen kennis, expertise en netwerk bij elkaar. Tijdens het congres staat het ontwikkelen van innovaties die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening centraal.

AgriFoodTech Vakbeurs en Congres op 14 en 15 december

Kom op 14 en 15 december naar het AgriFoodTech Event. Een betere opbrengst van de oogst en toch duurzamer produceren. Om de wereld in 2050 te voeden in het huidige systeem, zijn ongeveer 3 wereldbollen nodig om dit te realiseren.

Technologie is een belangrijk middel waarmee een bijdrage geleverd kan worden aan de oplossing voor uitdagingen als veilig en gezond voedsel, voedselverspilling, dierenwelzijn, verbeteren van footprint en de leefomgeving. Door intensieve koppelingen met bedrijfsleven uit de sectoren hightech, ICT, tuinbouw, agri en food, gebruikers en maatschappelijke uitdagingen kunnen innovaties accelereren en zijn bestaat er een zekere toepassing.

AgriFoodTech Vakbeurs

Mikrocentrum en het AgriFoodTech Platform organiseren op 14 en 15 december samen de AgriFoodTech Vakbeurs en Congres in de Brabanthallen. In deze samenwerking komen kennis, expertise en netwerk bij elkaar. Tijdens het congres staat het ontwikkelen van innovaties die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening centraal.

Nieuwe ideeën

Laat nieuwe ideeën de vrije loop en leg contacten aan diegenen aan wie vooraf nog nooit aan gedacht is. Er zijn veel maatschappelijke uitdagingen in de agrifood sector. Uiteindelijk liggen daar de businesskansen. Voor welke uitdaging is innovatie de oplossing? Het congres biedt inspiratie en veel nieuwe gezichten, het is aan de bezoekers hiermee een bijdrage te leveren aan een duurzame en gezonde wereld als het om onze voedselvoorziening gaat. Doe mee! Een betere start van de toekomst is er niet.

Sprekers die als Ruud Veltenaar (filosoof), Bob Hutten (Hutten catering), Joris Lohman (Slow Food) en Frans Peter Dechering (Priva) wordt ook ingegaan op de dynamiek agrifood sector. Naast inspiratiesessies gaan bezoekers ook aan de slag. Met technologische en sociale innovatie wordt gewerkt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Concreet, resultaatgericht en kansen voor business.

Laat zien, en ontmoet op de beursvloer!

De AgriFoodTech Vakbeurs vind plaats op 14 en 15 december en wordt georganiseerd door Mikrocentrum. Op de beursvloer zijn oplossingen te zien die al een bijdrage leveren aan deze uitdagingen. Daarnaast zijn er diverse technologielezingen die de laatste stand van zaken van de techniek laten zien.

Wat zijn de nieuwste innovaties? Laat de innovaties zien op de beurs laat zien waar innovatie een oplossing voor biedt. Met technologische lezingen kun worden bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over de nieuwste ontwikkelingen.

Verder op de beurs

  • Alle High Tech & ICT oplossingen voor productie-, proces- & kwaliteitsoptimalisatie
  • Alle High Tech & ICT onderdelen voor beter machines en apparaten
  • Uitgebreid lezingenprogramma & (internationale) meet & match
  • Ontmoet het hele ecosysteem: de keten van toeleveranciers tot aan eindgebruikers, machinebouwers, overheid, kennisinstellingen, boeren, tuinders en ngo’s.
  • Contact met nieuwe innovaties en startups

Het AgriFoodTech Platform is een initiatief van LTO Nederland, FNLI, FME, en de 4TU.

Meer informatie over ZLTO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!