Agrimarkt wint MVO-prijs Goes 2014

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Switch

Agrimarkt is uitgeroepen tot winnaar van de MVO-prijs Goes 2014. Wethouder De Bat reikte op 5 november de prijs uit aan Wilfred van Elzakker, directeur van Agrimarkt.

Agrimarkt wint MVO-prijs Goes 2014

Hij deed dat tijdens de ondernemersborrel op de Contacta. De andere finalisten waren Cleanmaster Biolux en Groentehandel De Winter. De jury prees Agrimarkt vooral vanwege het groeiende aanbod aan streekproducten die goed herkenbaar in de schappen liggen. Zo werkt de Agrimarkt aan bewustwording en is hun impact op de omgeving groot. Daarnaast is dit goed voor de regionale economie, zijn er minder reisbewegingen en dus minder transportkosten én uitstoot.

Bewondering voor genomineerden

De jury sprak haar grote bewondering uit voor hun lef en durf van alle drie de finalisten. Ondernemen met oog voor mens en milieu is een hele uitdaging. Doorslaggevend voor de jury was de impact op de lokale samenleving. De jury beloonde Agrimarkt met de MVO-prijs vanwege zijn sterke binding met zowel de agrarische ondernemers (leveranciers) van streekproducten als de 20.000 klanten per week die de supermarkt bezoeken.

Jury

De jury, bestond uit Ira von Harras, coördinator duurzaamheid van Scalda, Hans Goovers, voorzitter MKB Zeeland en Eddy de Seranno, docent en onderzoeker bij de HZ - University of Applied Sciences, Vlissingen. 

De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 ontving de MVO Award, krijgt regionale publiciteit èn mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Goes noemen.

U kunt hier de filmpjes van  alle drie de finalisten  bekijken.

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!