Alleen maar winnaars bij Business Event Nunspeet

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De winnaars van het Business Event gemeente Nunspeet zijn bekend. De prijs voor Jonge Ondernemer/Onderneming van het Jaar ging naar Stella Fietsen van Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp.

Alleen maar winnaars bij Business Event Nunspeet

In de categorie MKB en Detailhandel ging de award naar Slaa + van Asselt architecten van Jaap Slaa en Gerrit van Asselt. In de derde categorie Industrie en Dienstverlening, mocht Eddy Vlijm van Hellebrekers Technieken, lid VNO-NCW Noord-Veluwe, de award mee naar huis nemen. Stella Fietsen ging met nog een award naar huis. Zij wonnen ook de Publieksprijs, die beschikbaar werd gesteld door de Bedrijven Kring Nunspeet.

Ruben Nicolai

Maandagavond 14 april vond het Business Event gemeente Nunspeet plaats in de Veluvine in Nunspeet. De avond werd gepresenteerd door tv-presentator en cabaretier Ruben Nicolai. Ad rem en geïnteresseerd interviewde hij de negen genomineerden, hij bleek een echte entertainer.

Om 19:15 uur werden de genomineerden voorgereden in prachtige auto’s van Broekhuis Groep naar de rode loper, waar ze verwelkomd werden door de jury, burgemeester van de gemeente Nunspeet, businesspartners en overige betrokkenen bij het Business Event gemeente Nunspeet. Om 20:00 uur begon het officiële programma en werden de winnaars uit de drie verschillende categorieën bekend gemaakt. Tevens werd de Publieksprijs uitgereikt aan een van de negen genomineerden. Na het officiële programma was er de gelegenheid voor alle aanwezigen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen.

Stemmen

In de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming van het Jaar reikte Bert Draaijer, voorzitter VNO-NCW Noord-Veluwe, de award uit aan Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Pieter Pieltjes, bepaalde voor 50% wie de winnaar in deze categorie was. De overige 50% werd door het publiek bepaald. Na een stemronde via de sms werd bekend dat Stella Fietsen de meeste stemmen had ontvangen. De overige genomineerden in de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming waren Outdoor Centrum Nunspeet en Restaurant ’t Edelhert.

Wethouder Gert van den Berg kwam op het podium om de award in de categorie MKB en Detailhandel uit te reiken. Naast Slaa + van Asselt architecten waren ook Restaurant Novice en Energy Sports genomineerd. De award in de categorie Industrie en Dienstverlening werd uitgereikt door burgemeester Dick van Hemmen aan Eddy Vlijm. Naast de winnaar Hellebrekers Technieken, waren Arma Keukens en Well-Fair BV genomineerd in deze categorie.

BKN Publieksprijs

Net voor het einde van het officiële gedeelte werd de BKN Publieksprijs uitgereikt. Hiervoor kwam Gijs Versteeg, oudste BKN lid (86 jaar), op het podium om de award uit te reiken. Voor deze prijs kwamen alle negen genomineerden in aanmerking. Het publiek mocht beslissen wie hen het meest geïnspireerd had. Na opnieuw een stemronde in het publiek werd bekend gemaakt dat opnieuw Stella Fietsen een award had gewonnen.

Het Business Event gemeente Nunspeet werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met official partner Lentink & de Jonge, gemeente Nunspeet, VNO-NCW midden, businesspartners, commissieleden, Ondernemers Vereniging Nunspeet, Ondernemers Vereniging Elspeet, BedrijvenKring Nunspeet, Horeca Nederland regio Nunspeet, Recron regio Nunspeet en LTO regio Nunspeet.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!