home » nieuws » Industrie »

Alpha Packaging binnenkort naar Roosendaal

  • Industrie
  • Bron: REWIN

De zeer succesvolle producent van flesjes en potjes voor de voedingsmiddelen-, pharma- en persoonlijke verzorgingssector Alpha Packaging opent binnenkort haar eerste Europese productievestiging in Roosendaal.

Alpha Packaging binnenkort naar Roosendaal

Opnieuw heeft een vooraanstaand Amerikaans bedrijf de unieke vestigings voordelen van de regio West-Brabant onderkend:  Alpha Packaging vestigt zich binnenkort ook in Roosendaal.  Alpha Packaging koos voor Roosendaal na een uitgebreid locatie onderzoek van een aantal landen in West-Europa.

Alpha produceert plastic  HDPE en PET verpakkingen voor voedingssupplementen in pil- en poedervorm en ontwikkelt ook flestypes met smalle hals, gebruikt door fabrikanten van vloeibare producten als shampoos en desinfecterende handreinigers. Alpha staat bekend als een innovatieve onderneming en voorziet veel van haar klanten van milieuvriendelijke verpakkingen gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbare plastics.

 Het bedrijf zal starten in een bestaand bedrijfspand in Roosendaal op bedrijventerrein Borchwerf II met ongeveer 30 tot 40 medewerkers, in twee ploegen. Dit zal geleidelijk worden uitgebreid naar vijf ploegen en een totale personeelsomvang van tussen de 95 en 110 personen. Omdat de vraag naar haar plastic verpakkingen  stijgt, verwacht Alpha Packaging dat de Roosendaalse vestiging ook gebruikt zal worden als een centrale hub voor alle Europese distributie. Alpha Packaging investeert in het eerste jaar in totaal ongeveer € 5 miljoen in West-Brabant.

lees meer>>

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!