Alphen-Chaam zoekt gegadigden voor Cittaslow Ondernemersaward 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam wil tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 4 januari 2015 voor de tweede maal de Cittaslow Ondernemersaward uitreiken. De winnaar krijgt naast een trofee, ‘eeuwige roem’ en veel publicitaire aandacht.

Alphen-Chaam zoekt gegadigden voor Cittaslow Ondernemersaward 2015

Kandidaten voor de award kunnen zich vanaf vandaag tot 15 november zelf melden, maar kunnen ook door derden genomineerd worden.

Cittaslow

De gemeente Alphen-Chaam is in 2010 onderscheiden met het internationale keurmerk Cittaslow. Het keurmerk is bestemd voor gemeenten van maximaal 50.000 inwoners die zich onderscheiden van andere gemeenten op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie. De oorsprong van Cittaslow ligt in Orvieto (Italië). In een Cittaslow gemeente kunnen inwoners en bezoekers op een plezierige, gastvrije manier rustig genieten.

Ondernemersaward

Inwoners en ondernemers van een Cittaslowgemeente werken samen met de gemeente om het gedachtengoed uit te dragen. Daarom heeft de gemeente de Ondernemersaward in het leven geroepen. De Award is voor een ondernemer die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor dat gedachtengoed, door uit te blinken in milieuprestaties, streekproducten levert, een bijdrage levert aan de cultuurhistorie of één van de andere kenmerken uitdraagt.

Aanmelden

Bent u of kent u een ondernemer die in aanmerking komt voor deze Award, geef uzelf of een andere ondernemer voor 15 november 2014 op. Dit kan door een email te sturen aan de bedrijfscontactfunctionaris, mw. Karin van den Akker, k.vandenakker@alphen-chaam.nl

De genomineerde bedrijven worden bezocht door de jury, die bestaat uit dhr. Jos Bolscher, voorzitter van OCT, mw. Karin van den Akker, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente en de awardwinnaar van 2013, de heer Marcel de Voigt van Van Puijenbroek Installatietechnieken in Alphen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!