Als bedrijf meedoen met de HighTech Ontdekkingsroute?

  • Technologie
  • Bron: Dutch Technology Week

Waar normaal de deuren gesloten blijven voor het grote publiek kan iedereen die geïnteresseerd is in technologie op 2 juni 2012 een kijkje nemen bij een groot aantal (technologie) organisaties uit de Brainport regio tijdens de ‘HighTech Ontdekkingsroute’.

Als bedrijf meedoen met de HighTech Ontdekkingsroute?

Wilt u uw organisatie ook aanmelden om onder het label van de Dutch Technology Week uw deuren open te stellen? Meld u dan snel aan!
 
Spelregels: Uw organisatie mag gebruik maken van het label ‘Dutch Technology Week’. U ontvangt van ons het logo voor gebruik op uw eigen communicatiemiddelen. Daarnaast ontvangt u van ons een banier om bij de entree op te hangen tijdens de HighTech Ontdekkingsroute.
 
Uw organisatie kan niet meer worden opgenomen in de 4 basisroutes van de HighTech Ontdekkingsroute. Gedurende de dag rijden er bussen op deze basisroutes om bezoekers naar de verschillende technology hotspots te vervoeren. Wel zal uw organisatie zichtbaar zijn op de interactieve kaart (volgt binnenkort) van de Hightech Ontdekkingsroute op deze website en in het programmaboekje zodat bezoekers kunnen zien dat uw bedrijf de deuren opent op zaterdag 2 juni.
 
Uw organisatie aanmelden.

Meer informatie over Brainport Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!