Andre Kuipers en Heleen Dura-van Oord op Contacta.nl

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Contacta

Astronaut André Kuipers en "Zakenvrouw van het jaar 2013" Heleen Dura-Van Oord zijn twee van de sprekers op de Zeeuwse netwerkbeurs Contacta.nl.

Andre Kuipers en Heleen Dura-van Oord op Contacta.nl

André Kuipers kent geen grenzen

Dr. André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe.

Astronaut André Kuipers geeft u een unieke inkijk in wereld van de bemande ruimtevaart en deelt zijn verhaal over de missie en zijn blik op onze planeet.

Programma: dinsdag 5 november 20.00 Arena

Zakenvrouw 2013 op Contacta.nl

Heleen Dura-van Oord werd onlangs uitgeroepen tot “Zakenvrouw van 2013” en is medeoprichtster van DQ&A, een bedrijf gespecialiseerd in real-time performance marketing en technology services.

Heleen Dura-van Oord neemt u mee in "de wereld van succesvol ondernemen" en vertelt hoe zij o.a. jonge kinderen inspireert om later zelf ondernemer te worden.

Programma: woensdag 6 november 17.00 Arena

Over Contacta.nl

Contacta.nl is dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Het heeft een beursvloer van 15.000m2 met zo'n 300 standhouders en meer dan 22.500 bezoekers in 3 dagen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!