Annemarie van Gaal lanceert Exportcircle in Oost-Nederland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

Op 20 juni wordt het ondernemersnetwerk Exportcircle door niemand minder dan Annemarie van Gaal ook in Oost-Nederland gelanceerd.

Annemarie van Gaal lanceert Exportcircle in Oost-Nederland

Op 20 juni wordt het ondernemersnetwerk door niemand minder dan Annemarie van Gaal ook in Oost-Nederland gelanceerd. Tijdens een bijzondere bijeenkomst bij het internationale bedrijf Altrex in Zwolle geeft zij niet alleen het officiële startschot voor Exportcircle in deze regio, maar presenteert ook haar nieuwste boek.

Haal uw hart op!

Ondernemers die hun exportnetwerk en –kennis willen uitbreiden kunnen tijdens deze eerste Exportircle-bijeenkomst in de regio meteen hun hart ophalen: zij maken bij Altrex - befaamd producent van klimmateriaal - kennis met een internationale speler van formaat. Tijdens een interview met Annemarie van Gaal geeft Altrex de deelnemers inzicht in de wereldwijde distributiekanalen van het bedrijf en de spelregels die hierbij aan bod komen. En uiteraard krijgen de bezoekers de gelegenheid om in de ultramoderne fabriek een kijkje in de keuken te nemen!

Boekpresentatie

Annemarie van Gaal, niet alleen succesvolle zakenvrouw maar ook pleitbezorgster voor internationaal zaken doen, zal vervolgens ook haar nieuwste boek presenteren dat speciaal voor Exportcircle is geproduceerd. Hierin komen een groot aantal ondernemers aan het woord die allen hun eigen specifieke distributiekanalen in de export toelichten: waarom kiezen zij voor agenten, dealers, importeurs of andere wegen, wat zijn de voordelen van hun keuze? Alle bezoekers van de netwerkbijeenkomst ontvangen na afloop een exemplaar van dit boek, dat ook als e-book verschijnt.

Wilt u erbij zijn?

De bijeenkomst vindt plaats op 20 juni vanaf 16.00 uur bij Altrex, Mindenstraat 7, 8028 PK Zwolle.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!