Apeldoorn Congresstad wint 'Samen Ondernemen' Award

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Congreswereld

Tijdens het Business Event Apeldoorn heeft Apeldoorn Congresstad onlangs de prestigieuze 'Samen Ondernemen' Award in ontvangst mogen nemen uit handen van wethouder Mark Sandmann van de gemeente Apeldoorn.

Apeldoorn Congresstad wint 'Samen Ondernemen' Award

De award is een waardering voor een samenwerkingsverband van Apeldoornse ondernemers dat Apeldoorn op een positieve manier op de kaart zet. Apeldoorn Congresstad doet dat, als partner van Convention Bureau Gelderland, met verve.

Krachtenbundeling

Apeldoorn Congresstad is een krachtenbundeling van diverse Apeldoornse accommodatieverstrekkers die Apeldoorn actief als dé congresstad op de kaart zet. Apeldoorn beschikt over vele prachtige congres- en evenementenaccommodaties, zoals Paleis Het Loo en Radio Kootwijk, die vanuit heel Nederland maar ook Duitsland prima bereikbaar zijn. Middels gezamenlijke marketing en het aanbieden van zowel accommodatie- als congreslocaties is het doel niet alleen kleine, maar ook grote meerdaagse congressen naar Apeldoorn te halen.

Convention Bureau Gelderland bundelt het veelzijdige aanbod van zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Gelderland voor meeting planners en evenementenorganisatoren en geeft onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk advies bij de organisatie van evenementen in Gelderland.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!