Arbeidsbemiddelaars Noord-Veluwe slaan de handen ineen

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Ermelo

Match! en het UWV hebben een intentieovereenkomst getekend met 13 uitzendbureaus. Match! begeleidt werkzoekenden vanuit een uitkeringssituatie naar tijdelijk of vast werk.

Arbeidsbemiddelaars Noord-Veluwe slaan de handen ineen

In het kader van het project ‘Ontsluiting Werkzoekendenbestand’ werken de werkpleinen Apeldoorn, Zutphen, Deventer en Harderwijk samen met het UWV om langdurig werklozen zichtbaar te maken voor werkgevers. Daarnaast is het doel om een betere en nauwere samenwerking tussen de overheid en de uitzendbranche in de arbeidsmarktregio te bewerkstelligen. Deze activiteiten vinden plaats onder de projectnaam ‘Doen Wat Kan’. Match! coördineert het project voor Werkplein Harderwijk.

'Doen Wat Kan'

Het project ‘Doen Wat Kan’ wordt enthousiast opgepakt door Match! en de deelnemende uitzendbureaus! Een van de doelen van het project is om van zoveel mogelijk werkzoekenden het CV op werk.nl te krijgen. Op deze manier zijn de werkzoekenden makkelijker vindbaar voor werkgevers die vacatures hebben. Hiernaast zorgt het project voor een betere samenwerking tussen gemeenten, UWV en uitzendbureaus, waardoor meer werkzoekenden aan een baan worden geholpen.

Kick-off

Op woensdag 21 augustus is er een kick off waar werkzoekenden en de uitzendbureaus elkaar treffen. Werkzoekenden zijn van harte welkom in het gebouw Werkwereld aan de Wethouder Jansenlaan 1 in Harderwijk.

Wilt u meer weten over het project ‘Doen Wat Kan’ of Match! dan kunt u bellen met (0341) 46 25 38.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!