Arbo-inspanning voor branches

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: MKB Nederland

Brancheverenigingen die aangesloten zijn bij MKB-Nederland kunnen dit jaar met ondersteuning van Bureau Arbeidsvoorwaarden een arbocatalogus opzetten.

Arbo-inspanning voor branches

Voor deze branches is de extra arbo-inspanning in veel gevallen zelfs geheel of grotendeels kosteloos. De brancheverenigingen worden de komende periode actief benaderd om de wensen te inventariseren en de meest geschikte mogelijkheden en oplossingen voor de branche te bespreken.

DeArbocatalogus.nl
MKB-Nederland werkt voor het project DeArbocatalogus.nl nauw samen met AWVN.
Beide werkgeversverenigingen ontvangen in 2010 financiële ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Stichting van de Arbeid om producten te ontwikkelen en branches te ondersteunen bij de arbocatalogus. Vanuit MKB-Nederland zal Bureau Arbeidsvoorwaarden branches met deskundig advies terzijde staan.

Eerder dit jaar ontvingen aangesloten brancheverenigingen een brief met aandacht voor de arbocatalogus. Inmiddels heeft Bureau Arbeidsvoorwaarden een breed pakket aan producten beschikbaar, niet alleen voor de ontwikkeling van een branchecatalogus, maar ook voor de zo belangrijke implementatiefase.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!