ASML verbindt zich aan de BOV-trofee

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BOV Eindhoven

De Beste Ondernemers Visie (BOV) Trofee voor Eindhoven zal ook komend jaar weer worden uitgereikt. Dit jaar is er een extra award in het leven geroepen namelijk de ASML Young Talent Award.

ASML verbindt zich aan de BOV-trofee

De ASML Young Talent Award zal een platform bieden aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de ASML Young Talent Award zal voor de jonge, beginnende ondernemer enorm veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen.

Organisatie

De organisatie van de BOV-trofee en de ASML Young Talent Award ligt in handen van JCI de Kempen. ASML is één van de nieuwe sponsoren van uitreiking van de BOV Trofee en verbindt zich aan dit evenement gedurende de komende drie jaar. De Young Talent Award wordt volledig gesponsord door ASML.

Selectie en besluitvorming

De onderzoekscommissie van de BOV zal een voorselectie uitvoeren van de aanmeldingen. Waarna in februari 2013 tien jonge ondernemers worden uitgenodigd om door middel van een korte pitch zich te presenteren voor de leden van JCI de Kempen. Na deze presentatie worden er drie finalisten geselecteerd. De drie finalisten krijgen tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee op 25 maart 2013 in het Evoluon de unieke mogelijkheid om zich te presenteren voor alle bezoekers van de BOV-Trofee, waarna het publiek zal stemmen. De uitreiking van de ASML Young Talent Award zal dezelfde avond nog plaatsvinden.

Deelnemen aan deze award?

Deelname staat open voor iedereen binnen de regio De Kempen tot 35 jaar. De deelnemende onderneming bestaat maximaal drie jaar. Bij de selectie wordt gekeken naar een onderscheidende visie en/of missie en de wijze waarop deze wordt gepresenteerd. Ook het ontwikkelpotentieel en de innovativiteit van de onderneming zijn belangrijke selectiecriteria. Voor meer informatie over de selectiecriteria en de mogelijkheid tot inschrijven voor deze award verwijzen wij u naar onze website: www.boveindhoven.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!