Automotive Innovation Award in Evoluon

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

Bent u actief in de autosector en denkt u na over de toekomst? Dan mag u het congres van de Automotive Innovation Award op dinsdag 20 januari in het Evoluon in Eindhoven niet missen.

Automotive Innovation Award in Evoluon

Tijdens dit toonaangevende congres over innovatie in en rondom de auto werpen topsprekers samen met u een blik in de toekomst van de sector.

Topsprekers

Maurice Geraets (NXP) neemt u mee in de wereld van data en communicatie. Dariu Gavrila (Daimler R&D) praat u bij over (toekomstige) rijassistenten en de zelfrijdende auto. Harold Goddijn (TomTom) vertelt over de technische mogelijkheden om mobiliteit zo comfortabel mogelijk te maken. En Frits van Bruggen (ANWB) zoomt in op de wensen van de klant en de integrale benadering van mobiliteit.

Nieuwe ideeën en waardevolle contacten

Natuurlijk presenteren we ook de beste en meest innovatieve inzendingen van de Automotive Innovation Award. Bovendien kunt u meedoen aan de grootste brainstorm ooit gehouden in de branche. We sluiten af met een netwerkborrel, die alle gelegenheid biedt om interessante contacten te leggen. Dit mag u niet missen! Meld u vandaag nog aan via http://www.automotiveinnovationaward.nl!

Meer informatie over RAI Automotive Industy :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!