Automotivesector in Helmond lanceert magazine

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

Helmond en de automotivesector zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch merken de inwoners vaak weinig van al die ontwikkelingen. Daar moet het nieuwe magazine Be Driven verandering in gaan brengen.

Automotivesector in Helmond lanceert magazine

Trots

Op een laagdrempelige manier uitleggen wat er in Helmond en omgeving gebeurt op het gebied van slimme mobiliteit om zo de Helmonders meer 'trots' te maken op hun stad. Dat is het doel van het nieuwe magazine. Want een beetje meer trots zijn op je stad, dat mag best. Zo zou het zomaar kunnen dat de oplossing van het fileprobleem straks uit Helmond komt. En dat de doorstroom van het verkeer wordt verbeterd door een innovatief idee van enkele automotivebedrijven op AutomotiveCampusNL. In Be Driven krijgen Helmonders een goed beeld van wat er op dit moment speelt in hun stad op het gebied van slimme mobiliteit.

Overhandiging

Burgemeester Elly Blanksma siert de cover van de eerste editie van het magazine. In het interview vertelt ze volop over de vele kilometers die zij dagelijks maakte in haar Haagse periode, maar ook over haar ideeën over duurzaam vervoer en slimme mobiliteit. Op dinsdag 5 februari om 17.30 uur wordt dan ook het eerste exemplaar van Be Driven aan haar overhandigd bij de ingang van 't Cour aan de Koninginnewal.

Be Driven wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Helmond, Provincie Noord Brabant en Fontys Hogescholen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!