Banenbeurs regio Oosterhout succesvol

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Geertruidenberg

Voor de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout vond op 9 oktober 2014 de Banenbeurs plaats. Op de Banenbeurs treffen werkgevers en werkzoekenden elkaar. Samen gaan de partijen actief op zoek naar matches op de aangeboden vacatures.

Banenbeurs regio Oosterhout succesvol

Werkzoekenden zijn uitgenodigd

Er zijn 300 werkzoekenden uit de regio Oosterhout uitgenodigd. Ook een groep werkzoekenden in de gemeente Geertruidenberg werd uitgenodigd om deel te nemen. De groep is gemêleerd voor wat betreft leeftijd, opleidingsniveau en werkervaring.

De beurs is goed verlopen. Werkzoekenden waren goed voorbereid op de Banenbeurs. Zij hadden van tevoren namelijk workshops gevolgd, gegeven door consulenten van !GO. Door deze workshops wisten zij zichzelf goed te presenteren aan werkgevers uit de regio. 

Veel mensen hebben hun gegevens achter mogen laten bij werkgevers en een paar mensen hebben direct een afspraak kunnen maken voor een gesprek.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemers 

Ook voor de ondernemers was de beurs succesvol. Voor hen is de beurs een zeer efficiënte manier om met potentiële gemotiveerde werknemers in contact te komen.

Meer informatie over de Banenbeurs kunt u vinden op: www.Werk-Link.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!