Bas en Ivo van Berkel in ScanCoveryTrail

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Team Villa Pardoes

In januari 2014 gaat de ScanCoveryTrail weer van start. Een tocht van ruim 7000 km kris kras door Scandinavië. Bas en Ivo van Berkel, twee broers uit Nuland, nemen deel aan deze tocht onder de naam Team Villa Pardoes.

Bas en Ivo van Berkel in ScanCoveryTrail

Uiteraard hopen zij deze tocht veel te kunnen genieten van het mooie Scandinavische landschap. Als Team Villa Pardoes willen zij echter ook de aandacht vestigen op Villa Pardoes. Ernstig zieke kinderen en hun gezin kunnen in Villa Pardoes genieten van een week zorgeloze vakantie. Dit initiatief dragen zij, beiden vader van 2 kinderen, een warm hart toe. Daarom willen zij middels hun deelname aan de ScanCoveryTrail geld inzamelen, zodat zij een of meerdere gezinnen een vakantie in de Villa kunnen aanbieden.

Sponsormogelijkheden

Volg de ontwikkelingen in aanloop naar de start op www.teamvillapardoes.nl. Wilt u ook uw steentje bijdragen voor Villa Pardoes? Neem via de site contact op, dan doen zij u de sponsormogelijkheden graag toekomen.

Over de ScanCovery Trial

De ScanCovery Trail is een autosportevenement waarbij de deelnemende teams in zeven dagen ruim 7.000 kilometer afleggen door de winterse omstandigheden van Scandinavië.

In 2014 vindt het evenement voor de vijfde maal plaats. Ongeveer 75 teams starten op zaterdag 4 januari vanuit Nederland en leggen in een week de autotoertocht af. ScanCovery Trail is beslist geen race, strikte naleving van de verkeersregels zijn van essentieel belang.

Naast de individuele inzet van de teams voor een goed doel, zamelt de ScanCovery Trail ook geld in voor een gezamelijk goed doel: Stichting ALS. Deze stichting zet zich in voor meer onderzoek en beter bestrijding van de zeldzame spier- en zenuwziekte A.L.S.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!