Bedrijfsleven en onderwijs organiseren techniekdag Arnhem

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Techniekdag Arnhem

VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen organiseert zaterdag 8 oktober aanstaande samen met regionale bedrijfsleven en onderwijsinstellingen voor de derde keer de Techniekdag Arnhem. Tijdens de techniekdag tonen bedrijfsleven en onderwijs de boeiende wereld van beta en techniek aan zo'n 3000 bezoekers om de interesse van de jeugd te wekken. Op deze manier willen zij de instroom in technische opleidingen en de kansen en mogelijkeden van een carrière in de technische sector vergroten.

Bedrijfsleven en onderwijs organiseren techniekdag Arnhem

Deelname voor bedrijven en onderwijs gratis
De organisatie van de Techniekdag heeft nog beperkte ruimte voor bedrijven en onderwijsinstellingen die zich op 8 oktober met doe-activiteiten willen presenteren aan circa 3000 kinderen en hun ouders. Heeft u belangstelling kijk dan op de website www.techniekdag.nl voor meer informatie en het aanmeldformulier. De organisatie denkt graag mee over de invulling van activiteiten. Deelname aan de Techniekdag voor bedrijven en onderwijsinstellingen is gratis. 

Aanmelden en informatie
De Techniekdag op 8 oktober vindt plaats op het terrein van Akzo Nobel aan de Velperweg 76 in Arnhem tussen 10.00 en 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Op de website www.techniekdag.nl vindt u meer informatie en kunnen bedrijven en onderwijsinstellingen zich aanmelden voor deelname. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gerbert Wubs, VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, 055-5222606.

Meer informatie over VNO-NCW:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!