Bedrijven bezoeken bedrijven in Noord-Beveland

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Gemeente Noord-Beveland

Dit jaar organiseert de gemeente Noord-Beveland samen met de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland opnieuw de bijeenkomst ‘Bedrijven bezoeken bedrijven’ voor ondernemers.

Bedrijven bezoeken bedrijven in Noord-Beveland

Vanwege het succes in de afgelopen jaren kunnen onze Bevelandse ondernemers ook dit jaar weer een bedrijf naar keuze bezoeken. Op 4 juni aanstaande openen biologische boerderij de Korenschoof in Kamperland, Schotsman watersportcentrum in Kamperland en Delmeco Fishing Technology in Colijnsplaat met veel plezier hun deuren voor u. Deze uiteenlopende bedrijven zijn volop bezig met innovatie en delen dit graag met collega-ondernemers.

Thema samenwerking

Het thema samenwerking loopt als rode draad door deze avond heen. Samenwerking is belangrijk, zeker voor ondernemers. Tijdens de bijeenkomst vertellen we u graag meer over de laatste samenwerkingsprojecten op Noord-Beveland, waaronder de toepassing van ons DNA. Aan het bedrijf dat in het afgelopen jaar het DNA het beste heeft toegepast wordt een prijs uitgereikt.

Wij kijken weer uit naar de bijeenkomst ‘Bedrijven bezoeken bedrijven’ en hopen op een geslaagde avond. Als u de antwoordkaart nog niet retour heeft gezonden met daarop aangegeven de bedrijfskeuze, vragen wij u dit snel te doen en zien wij u zeer graag op 4 juni tegemoet.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!