Bedrijvencontactdag Woensdrecht op 7 september

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

Maandag 7 september vindt de jaarlijkse bedrijvencontactdag voor ondernemers weer plaats op de Aircraft Maintenance & Training School te Hoogerheide.

Bedrijvencontactdag Woensdrecht op 7 september

Net als voorgaande jaren wordt er van 19.00-21.30 uur een afwisselend programma aangeboden met mogelijkheden om kennis op te doen, elkaar te leren kennen en contacten te verstevigen. De avond is zowel voor gevestigde ondernemers als voor starters interessant.

Marketinggericht ondernemen

Het thema dit jaar is marketinggericht ondernemen. Met een korte lezing en paneldiscussie met lokale ondernemers wordt u geïnformeerd over het thema. Daarna zal er volgens het stel-je-vraag-principe genetwerkt worden waarbij lokale ondernemers ingaan op bedrijfsmatige vragen van collega’s.

Voor starters?is er een consulent van het Starterscentrum aanwezig om starters op weg te helpen. En ook dit jaar is er weer een informatiemarkt waar organisaties en instanties zich kunnen presenteren.

De avond wordt culinair ingelijst met hapjes van Non Plus Ultra, KookaLike en Restaurant de Blauwe Pauw, gecombineerd met wijn die wordt aangeboden door Horstink Wijn en Wetenschap.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij mevr. Hendrikx, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Woensdrecht. Zij is bereikbaar per mail: k.hendrikx@woensdrecht.nl of telefonisch via tel. (0164) 611 345 (op mandag, dinsdag en donderdag). We verzoeken u voor 15 augustus te reageren.

Meer informatie over Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!