Bedrijventerrein BT A12 krijgt nieuwe website

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Ede

Steeds meer bedrijven vestigen zich op Bedrijventerreinen BT A12. Om bedrijven op zoek naar een locatie nog beter van dienst te zijn, is de website www.bta12.nl vernieuwd.

Bedrijventerrein BT A12 krijgt nieuwe website

Steeds meer bedrijven vestigen zich op Bedrijventerreinen BT A12. Om bedrijven op zoek naar een locatie nog beter van dienst te zijn, is de website www.bta12.nl vernieuwd. De website geeft nu een compleet beeld van de vestigingsmogelijkheden met een direct overzicht van vrije, verkochte en gereserveerde kavels.

Bedrijfspresentaties

De bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen, stellen zichzelf voor op de vernieuwde website. Zo krijgen bezoekers van de website een goed idee bij het karakter van de terreinen. De gevestigde bedrijven presenteren zichzelf met hun adresgegevens, foto en korte omschrijving van de werkzaamheden. De bezoeker kan direct doorklikken naar de bedrijfswebsite. De website is gerealiseerd door Welnet Automatisering en Interface Communicatie. Beide bedrijven zijn op BT A12 gevestigd.

BT A12

In de kom van de A12 en de A30 ontwikkelt de gemeente Ede bedrijventerrein BT A12. Dit duurzame bedrijventerrein, met een totale oppervlakte van zo’n 100 hectare, is te vinden in het hart van Food Valley. BT A12 kent een directe aansluiting op de A30. Behalve met de auto is het Edese bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de fiets.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!