Bedrijventerrein Stuivezand slechtste van Brabant

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Omroep Brabant

Het bedrijventerrein in Made is als slechtste bedrijventerrein uit een onderzoek van Heliview gekomen. De daar gevestigde bedrijven zijn stuk voor stuk negatief over het terrein.

Bedrijventerrein Stuivezand slechtste van Brabant

Dit bleek uit een enquête onder Brabantse bedrijventerreinen. De High Tech Campus in Eindhoven is het beste bedrijventerrein volgens de score. Op praktisch alle punten waren ondernemers positief over het gebied.

De riolering en de wegen zijn slecht op Stuivezand en het verkeer houdt zich er niet aan de regels. Langs een zeer smalle keienweg moeten vrachtwagens met tonnen aan lading het terrein op komen. Voorbijgangers rijden volgens bewoners meestal veel harder dan de toegestane 30 kilometer per uur.

Opknapbeurt

In de jaren '90 heeft gemeente Drimmelen, waar Made onder valt, al geld beloofd aan bedrijven en omwonenden om het gebied op te knappen, maar is hier tot vandaag nooit mee over de balk gekomen.

9381 bedrijven op 622 bedrijventerreinen werden gevraagd een enquête in te vullen. Er werd vooral gevraagd naar de ervaringen op het gebied van bereikbaarheid en veiligheid op de terreinen, de aanwezigheid van glasvezel en de samenwerking met de gemeente.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!