Bedrijventerreinen Bernheze ontvangen Keurmerk Veilig Ondernemen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bernheze

Begin oktober 2014 heeft de werkgroep KVO ‘t Retsel het Certificaat Basis Samenwerken uit handen van MKB-Nederland mogen ontvangen.

Bedrijventerreinen Bernheze ontvangen Keurmerk Veilig Ondernemen

Met de certificering van bedrijventerrein ’t Retsel in Heeswijk-Dinther zijn alle bedrijventerreinen in Bernheze van het keurmerk Veilig Ondernemen op bedrijventerreinen voorzien.

Samenwerken

Samenwerking is de basis van het Keurmerk Veilig Ondernemen op bedrijventerreinen. Voor het keurmerk hebben ondernemers, politie, brandweer en gemeente in de afgelopen periode gewerkt aan een veiligheidsplan voor het bedrijventerrein Retsel in Heeswijk-Dinther.

Certificering

Het Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-b) is een certificeringsregeling. Het certificaat kan behaald worden als betrokken partijen gezamenlijk een aantal effectieve maatregelen hebben getroffen om de veiligheid op een bedrijventerrein op een hoger plan te brengen. Eerder zijn de bedrijventerreinen Cereslaan en De Beemd in Heesch en Kleinwijk in Nistelrode al KVO-b gecertificeerd.

Meerwaarde

Het KVO-b heeft voor alle deelnemers een duidelijke meerwaarde. Met maatregelen zoals inbraak-, overval en brandbeveiliging zorgt het KVO voor een veiliger en prettiger werkomgeving. Daarnaast hebben ondernemers recht op een korting op bepaalde verzekerin-gen wanneer het bedrijventerrein gecertificeerd is.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!