Benoeming WTC·E ondernemers van het jaar 2020

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: WTC-E

Winny Hoffmann, eigenaar van de Hoffmann Groep in Beek en Donk, is benoemd tot WTC·E Ondernemer van het jaar 2020. Dat werd afgelopen bekend gemaakt tijdens het TOP Business Event van het World Trade Center Eindhoven.

Benoeming WTC·E ondernemers van het jaar 2020

Foto: v.l.n.r.: Hans Bolsius, Dian Slegers, Thibault van der Laan, Anton van Limpt, Thibault van der Laan, Lianne van den Boogaard, Winny Hoffmann, Micah Fenten, Hans van Limpt, Otto Lodewijk en Willy van de Kerkhof.

‘Winny heeft zich geweldig ingezet om de juiste contacten te stimuleren voor World Trade Center Eindhoven. Het is  mede dankzij haar excellente expertise dat het netwerk van WTC·E een belangrijke schakel is in de uitwisseling van informatie en contacten in de bouw branche en het internationaal ondernemen, aldus Anton- & Hans van Limpt, Ondernemers van het jaar 2019, bij de uitreiking van de gouden WTC·E speld.

Young Professional of the Year

Thibault van der Laan, eigenaar van Diversity Agency, is een jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemer! “Vol passie en 100% focus is hij actief met de groei van zijn bedrijf. Daarnaast activeert hij andere jonge ondernemers om te participeren in het netwerk. Thibault is een ware ambassadeur voor WTC·E Young Professionals” alsdus Otto Lodewijks, SuitIT, Young Professional of the Year 2019, bij de uitreiking van de zilveren WTC·E speld.

Meer informatie over HOFFMANN GROEP B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!