Bent u de meest innovatieve ondernemer in de Vallei?

  • Innovatie & MVO
  • Bron: RCT de Vallei

De Valleiregio introduceert de innovatieprijs 2013. Het evenement voor de ondernemende regio waarbij product- en procesinnovaties, maar ook sociale innovaties in de belangstelling staan.

Bent u de meest innovatieve ondernemer in de Vallei?

Omdat RCT de innovatie ook in de Vallei wil stimuleren, heeft stichting Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei (RCT) de ‘Innovatieprijs Valleiregio’ in het leven geroepen. Een prijs voor de ondernemer in de regio met de meest briljante product- of procesinnovatie en een prijs voor de ondernemer in de regio met de meest briljante sociale innovatie.

Wie neemt de Innovatieprijs dit jaar in ontvangst?

Reserveer alvast 28 november 2013 in uw agenda vanaf 19.30 uur. Dan reikt RCT de prijs uit in Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wil RCT de mooiste, beste en opvallendste innovaties uit onze eigen regio onder de aandacht brengen. Met een professionele jury, bekende spreker en vele genodigden maakt RCT met u hier een onvergetelijk event van.

De Innovatieprijs Valleiregio wordt ondersteund door VNO-NCW Valleiregio, de Kamer van Koophandel en de Federatie van Ondernemersverenigingen Valleiregio en BDU media.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 15 oktober 2013 aanmelden voor de Innovatieprijs Valleiregio door het invullen van onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Innovatieprijs Valleiregio

Reglement Innovatieprijs Valleiregio

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!