Bernheze organiseert bijeenkomst over samenwerking in centra

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bernheze

De Gemeente Bernheze nodigt alle ondernemers en pandeigenaren in een van de centra in Bernheze, uit voor een bijeenkomst op dinsdagavond 26 mei a.s. over de kansen en samenwerking in de centrum-gebieden in Bernheze.

Bernheze organiseert bijeenkomst over samenwerking in centra

De kranten staan er vol van en ongetwijfeld ervaart u het zelf ook: er is van alles gaande in de detailhandel. Voor de regio Noordoost Brabant is dit aanleiding geweest om een regionale detailhandelsvisie op te laten stellen. Deze visie is eind vorig jaar opgesteld door het adviesbureau BRO. De gemeente wil de resultaten van dit onderzoek graag met u delen, waarbij wij vooral op de kansen voor Bernheze in willen gaan. 

Dat er kansen liggen, daar zijn we van overtuigd. En in onze ogen hebben veel van deze kansen nog meer succes als wordt samengewerkt. Tussen ondernemers, maar ook tussen de centra onderling.

Programma

Kansen in de detailhandel en samenwerking in en tussen centrumgebieden staan op de agenda. Deels door middel van een presentatie, deels door actief meedenken en meepraten. We hebben deze bijeenkomst voorbereid met de diverse ondernemersorganisaties.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 mei van 20.00 tot 22.00 uur in Cultureel Centrum De Pas. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

De Gemeente Bernheze wil graag weten op hoeveel personen ze kunnen rekenen. Wilt u zich daarom aanmelden voor de bijeenkomst? U kunt dit doen bij Jossien Bouter van de gemeente (Tel. 14 0412).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!