Bernheze wil economische beleid samen met ondernemers herzien

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Gemeente Bernheze

Bernheze is bezig haar economisch beleid voor de komende jaren te herzien. Op 26 januari in de avond nodigt de gemeente Bernheze ondernemers uit om samen te komen in De Heische Hoeve in Loosbroek om gezamenlijk na te denken over het economisch beleid.

Bernheze wil economische beleid samen met ondernemers herzien

Bernheze denkt na over haar economische ambities. Bernheze wil géén slaapgemeente zijn, maar streeft naar een vitale, meer duurzame economie. Dit betekent dat de kernen levendig moeten blijven, in het buitengebied bestaande en nieuwe bedrijvigheid voldoende ruimte krijgt, zo efficiënt mogelijk met hulpbronnen wordt omgegaan, iedereen zoveel mogelijk aan betaald werk wordt geholpen en de kansen voor bedrijven en werknemers in de regio worden vergroot.

De gemeente is natuurlijk benieuwd hoe ondernemers hier tegen aan kijken. Daarom nodigt ze het
Bernhezer bedrijfsleven van harte uit om mee te denken. Bernheze wil graag bespreken hoe gezamenlijk de gemeente economisch vitaal gehouden kan worden. De ondernemerssessie heeft plaats in de sfeervolle ambiance van De Heische Hoeve in Loosbroek.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur: ontvangst met koffie/thee en kersenvlaai
19.15 uur: bedrijfspresentatie De Heische Hoeve
20.00 uur: ondernemerssessie: presentatie en gesprek
21.30 uur: afsluiting met borrel

Locatie: De Heische Hoeve, Heideweg 1a in Loosbroek.

De gemeente verneemt graag of u aanwezig bent. Aanmelden kan bij mevrouw Bouter via mail j.bouter@bernheze.org of via het algemene nummer van de gemeente 14 0412.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!