Beste werkgever - derde plek voor Sligro

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Brabants Dagblad

Sligro uit Veghel staat dit jaar op de derde plaats in het jaarlijkse onderzoek naar medewerkerstevredenheid van zakenblad Incompany.

Beste werkgever - derde plek voor Sligro

Jumbo staat op de achtste plaats. Sligro bivakkeert de afgelopen jaren al vast in de top 3 van dit onderzoek. "Daar zijn we zeer trots op", aldus woordvoerder Wilco Jansen. Ahold staat op de eerste plaats in de categorie detail- en groothandel.

Opmerkelijk is de daling van Ikea. Al jaren staat dit woonwarenhuis bijna onaantastbaar op één. Dit jaar is Ikea naar de vierde plek gedaald.

Volgens het zakenblad veroorzaakt een nieuwe golf van bezuinigingen en reorganisaties angst en ontevredenheid bij Nederlandse werknemers. Dat vertaalt zich in een nieuw laagterecord in de rapportcijfers aan hun werkgevers. De verslechtering van het sentiment onder werknemers blijft toenemen. De rapportcijfers van werknemers dalen dit jaar twee keer zo snel dan in 2010 en zelfs vier keer zo snel dan in het eerste crisisjaar. Hierdoor is het aantal organisaties dat een onvoldoende scoort, inmiddels verdubbeld naar één op de vijf. Terwijl het topsegment, dat een zevenplus scoort, is gehalveerd.

Meer informatie over SLIGRO FOOD GROUP NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!