Beter personeel door duurzaam personeelsbeleid detailhandel

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Hoofdbedrijfschap Detailhandel

Duurzaam personeelsbeleid is de oplossing goed personeel te vinden en te houden. Door vergrijzing en ontgroening wordt dit steeds moeilijker. Personeelsbeleid waarbij niet alleen oog is voor commercieel succes, maar ook voor de capaciteiten van (potentiële) medewerkers.

Beter personeel door duurzaam personeelsbeleid detailhandel

Maar hoe pak je dat aan? En wat betekent dat voor de toekomst? Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) helpt ondernemers in de detailhandel op weg door op 12 september a.s. de gratis inspiratiesessie ‘Elk talent telt’ te organiseren in de Grolsch Veste in Enschede.


Bij een duurzaam personeelsbeleid geldt dat elk talent telt. Want iedereen, jong, oud, man, vrouw, van verschillende culturen, met of zonder beperking, kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren. Ondernemers moeten dat echter wel kunnen signaleren en vervolgens weten hoe ze het aan kunnen pakken. Daarom organiseert het HBD de inspiratiesessie ‘Elk talent telt’. Tijdens deze sessie vertellen interessante en inspirerende sprekers over duurzaam personeelsbeleid. Vanuit hun eigen ervaring of vanuit populairwetenschappelijke hoek.

Lees verder >>

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!