Beursvloer Steenbergen op 9 september

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Dinsdag 9 september a.s. vindt in ’t Cromwiel de eerste Beursvloer plaats in Steenbergen. Dit jaarlijkse evenement is één van de belangrijkste activiteiten van Samen in de Regio. Om 18.00 uur wordt de Beursvloer geopend.

Beursvloer Steenbergen op 9 september

Het doel van de avond is het maatschappelijke leven in Bergen op Zoom en Steenbergen een boost te geven. Bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje handelen zij met elkaar in maatschappelijke behoeftes. Er wordt niet om geld gevraagd, maar om kennis, materiaal, faciliteiten, helpende handen of creativiteit. Uiteraard wordt hier een passende tegenprestatie tegenover gesteld. Zo komt men samen tot de meest creatieve oplossingen!

Een nieuwe opstelling

Om de kans op matches nog verder te vergroten, wordt de Beursvloer dit jaar onderverdeeld in vijf thema’s, zoals helpende handen, kennis & kunde enz. Hierdoor weet u waar u het bedrijf of de organisatie kunt vinden met hun aanbod of vraag, waar u naar op zoek bent. De bedrijvenhoek waar partners hun diensten tegen maatschappelijk tarief aanbieden of waar samenwerkingsverbanden kunnen worden gesloten is alleen toegankelijk voor reeds aangesloten organisaties. Het registreren van alle matches zal gebeuren onder toeziend oog van de notaris.

Meldt u nu aan!

Nieuwsgierig geworden naar het evenement? Meld u dan nu aan! U kunt kosteloos deelnemen aan de Beursvloer, om kennis met het netwerk  te maken en ontdekken wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Aanmelden kan tot en met maandag 1 september via info@sameninderegio.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!