Beursvloer Voorst op woensdag 9 oktober a.s.

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Voorst

Op 9 oktober 2013 vindt de tweede editie van de Beursvloer Voorst plaats in AOC Oost Twello (van 18.00 - 20.00 uur). Bedrijven laten op deze avond zien dat ze een steentje bijdragen aan MVO.

Beursvloer Voorst op woensdag 9 oktober a.s.

Dit doen zij door aanbiedingen te doen in de vorm van kennis, personele inzet, goederen, faciliteiten en geld. De verenigingen en stichtingen krijgen op hun beurt een kans om hun wensen kenbaar te maken aan het bedrijfsleven. De gemeente Voorst participeert in de Werkgroep Beursvloer Voorst en is daarnaast partner van het event.

Meer dan alleen geld

Veel stichtingen en verenigingen zien vaak extra geld als dé enige oplossing van hun probleem. Ze gaan eraan voorbij dat er andere, betere en vaak goedkopere oplossingen mogelijk zijn. Daar kom je pas achter wanneer je met een geïnteresseerde buitenstander praat over je probleem, in plaats van dat je gaat 'leuren' met de gedroomde oplossing. Een organisatie die altijd geld te kort komt heeft misschien meer aan een accountant die eens over de schouder van een penningmeester meekijkt, dan aan een fonds dat de financiële gaten dekt.

Thema´s

Om er voor te zorgen dat de 'vragers' en 'aanbieders' elkaar snel kunnen vinden, zijn de aanbieders gegroepeerd rond zes thema's: financieel beleid, materialen/faciliteiten, juridische zaken, organisatie & communicatieadvies, vrijwilligers/´handjes´ & creatieve zaken.

Informatie voor bedrijven en serviceclubs

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer verbindt u zich graag aan een goed doel in de Voorster samenleving. Uw aanbod kan bestaan uit geld, maar net zo goed uit 'natura': kennis, personele inzet, goederen, of faciliteiten. U wilt graag in contact komen met maatschappelijke organisaties die iets hebben aan uw steun, maar zelf ook iets te bieden hebben. Onder het motto ´Geen Contract maar Contact´ kunt u op de Beursvloer vertegenwoordigers van zo´n 50 Voorster organisaties ontmoeten.

Informatie voor verenigingen en stichtingen

U mist binnen uw organisatie bijvoorbeeld bestuurlijke ervaring, handige contacten, de ´handjes´ om een grote klus uit te voeren, specialistische kennis, geld of goederen. Zaken waarbij u vermoedt dat een bedrijf of serviceclub iets voor u zou kunnen betekenen. Gebeurt dat ook in Voorst? Hoe kom ik daar binnen? Vragen die op Beursvloer gesteld en wellicht ook beantwoord kunnen worden. Op de Beursvloer kunt u met vertegenwoordigers van bedrijven en serviceclubs zaken bespreken, waarvoor uw organisatie steun nodig heeft.

Aanmelden

Aanmelden voor Beursvloer Voorst kan via de website www.beursvloervoorst.nl. Meer informatie is te verkrijgen via het e-mailadres info@beursvloervoorst.nl. Op 18 september a.s. is het mogelijk om een workshop bij te wonen van de Beursvloer Voorst op het gemeentehuis in Twello. Tijdens deze workshop wordt u verteld hoe de Beursvloer werkt en hoe u het beste resultaat kunt boeken.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!