Bijeeenkomst over winst maken met zonnepanelen

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Switch

Zonnepanelen leverancier Zonnenet, accountantsbureau ACCON-AVM en Stichting Switch organiseren op 10 juni vanaf 19:00 uur een informatieavond voor het Midden- en Kleinbedrijf over zonnepanelen.

Bijeeenkomst over winst maken met zonnepanelen

De bijeenkomst vindt plaats in de Kloveniersdoelen in Middelburg (aanvang 19.15 uur). Alle ins en outs van zonne-energie en zonnepanelen komen er aan de orde.

Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat al een aantal jaren volop in de belangstelling. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu zijn de komende jaren duidelijk koplopers in hun sector. Investeren in zonnepanelen is een bijzonder lonende manier van duurzaam ondernemen.

Programma

Het programma van de bijeenkomst op 10 juni begint met een presentatie over het hoe en waarom van zonnepanelen, verzorgd door Zonnenet.

ACCON-AVM presenteert vervolgens de fiscale voordelen van investeren in zonne-energie. Een accountant rekent daarbij een business-case voor. Daarbij komen investeringen, fiscale aftrekposten EIA/KIA en de wijzigingen in het energie-akkoord aan bod. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na de pauze presenteert Switch de Duurzaam-Doe-je-Zelf-Show, een leuke en leerzame interactieve quiz over duurzaam ondernemen. Tijdens deze quiz vergroot u in korte tijd uw praktische kennis over maatschappelijk verantwoord ondernemen: people, planet en profit. U krijgt concrete tips die u meteen kunt gebruiken.

Datum: 10 juni 2014
Tijdstip: 19.00 uur
Adres: Kloveniersdoelen. Achter de Houttuinen 30, 4331 NJ Middelburg

Aanmelden

Als u deze avond wilt bijwonen dan is aanmelden gewenst! Dit kan op: www.zonnenet.nl/aanmelden

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!