Bijeenkomst Crisis-Wijzer voor ondernemers uit Oosterhout

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: KVK

Op woensdag 13 januari wordt van 19.30 tot 21.30 uur voor ondernemers uit de gemeente Oosterhout in het gemeentehuis een bijeenkomst georganiseerd over Crisis-Wijzer.

Crisis-Wijzer is een initiatief van Kamer van Koophandel Zuidwest- Nederland, NV REWIN West-Brabant, Syntens, BZW en MKB Brabant en bundelt regionale initiatieven die bedoeld zijn om ondernemers te ondersteunen om sterker uit de economische crisis te komen.
Website www.crisis-wijzer.nl
Belangrijk onderdeel van Crisis-Wijzer is de website www.crisis-wijzer.nl. Deze website is vraaggericht opgezet zodat werkgevers, werknemers en zzp-ers snel bij de maatregelen komen die voor hen interessant kunnen zijn.

De site legt niet alle maatregelen tot in detail uit, maar verwijst juist zo snel
mogelijk naar contactpersonen van bijvoorbeeld Kamer van Koophandel, Syntens en REWIN.
Toegankelijke vertrouwenspersonen
Onderdeel van de website is een overzicht van lokale vertrouwenspersonen. Dit zijn ondernemers die als klankbord willen fungeren. In een ‘ondernemers onder elkaar’-sfeer worden op een laagdrempelige manier vragen beantwoord. De vertrouwenspersonen dienen ook als een soort van doorgeefluik naar de contactpersonen bij de betrokken instanties. Voor Oosterhoutse ondernemers is o.a. John Martens, directeur van H.H. Martens & Zoon BV uit Oosterhout, bereid om als klankbord op te treden. Martens zal op 13 januari ook in gesprek gaan met de aanwezigen over zijn eigen ervaringen met de crisis en zal ondernemers van advies voorzien.

Één-op-één gesprekken.
Naast het verhaal van Martens wordt uitleg gegeven over bestaande regelingen en mogelijkheden,waaronder Microkrediet, Borgstellingskrediet en Innovatiefonds. De avond wordt afgesloten met de mogelijkheid om persoonlijk in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van REWIN, Syntens, Kamer van Koophandel en de Gemeente Oosterhout.

Meer informatie via:
KvK Zuidwest-Nederland, Sandra Leenders, T (076) 564 69 34, M (06) 41 76 80 95
E sandra.leenders@kvk.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!