Bijeenkomst 'Dag voor de Berkellandse Ondernemer'

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Platform BV Berkelland

Op donderdag 15 september 2011 organiseert het platform B.V. Berkelland een bijeenkomst waar alle Berkellandse ondernemers welkom zijn. Centraal thema van deze bijeenkomst is: “We gaan investeren in B.V. Berkelland”.

Bijeenkomst 'Dag voor de Berkellandse Ondernemer'

De bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur en wordt gehouden in Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Voor buffet en een drankje wordt gezorgd.

Het Platform B.V. Berkelland, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente en industriekringen, wil samen een eerste stap zetten naar nieuw innovatief besturen en ondernemen.

De veranderende economische situatie in de wereld, Nederland,de regio en ook in onze gemeente Berkelland vraagt om innovatieve en creatieve oplossingen voor de toekomstige uitdagingen, om zo samen een win/win situatie te creëren voor een economisch welvarend Berkelland.

Gastspreker:
Theo de Rooij, een van de meest geslaagde managers in de wielersport.

Theo de Rooij heeft een lange carrière, zo’n dertig jaar in de wielersport gehad. Eerst als renner en later als ploegleider en algemeen directeur bij de Rabobank Wielerploeg.

Met Peter Post en Jan Raas is Theo de Rooij één van de meest geslaagde managers in het Nederlandse wielrennen. Als een ware tacticus wist hij vele nationale en internationale wedstrijden winnend af te sluiten.

Als wielrenner behaalde Theo de Rooij overwinningen in diverse internationale rondes als De ronde van Zwiterland, Nederland, Duitsland, Noorwegen en Luxemburg. Mede onder verantwoordelijkheid van Theo de Rooij oogstte Rabobank Wielerploeg in twaalf jaar tijd 6 wereldtitels, 81 nationale kampioenschappen, 10 wereldbekerklassiekers en 27 etappezeges in de drie grote rondes.

In presentaties spreekt Theo de Rooij onder andere over innovatie, samenwerken, en motivatie en het creëren van een winnend team. Vanzelfsprekend zijn de lezingen gelardeerd met anekdotes, sprekende praktijkvoorbeelden uit de wielersport en met mooi ondersteunend beeldmateriaal.

Sport is zijn passie. De wereld zijn speelveld. Managen, coachen, organiseren en communiceren vormen nu de belangrijkste elementen van zijn werk.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!