Bijeenkomst Het Nieuwe Financieren op 10 februari 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De Nederlandse economie klimt voorzichtig uit het dal dat op de financiële crisis volgde. De werkloosheid groeit minder snel dan voorheen. Bedrijven zoeken naar krediet om hun investeringen te financieren.

Bijeenkomst Het Nieuwe Financieren op 10 februari 2015

Sinds de financiële crisis zijn banken aan strengere eisen gebonden en kunnen zij niet meer aan deze vraag voldoen. Welke alternatieven zijn er en welke eisen stelt dat aan zowel kredietverstrekkers als ondernemers?

Op dinsdag 10 februari 2015 organiseren VNO-NCW Achterhoek en de Rabobanken in de Achterhoek de kennisbijeenkomst ‘Het nieuwe financieren’ in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van financieren, zoals crowdfunding, leasing, factoring en informal investors.

Sprekers

Mathijs Bouman, econoom en beurspresentator bij RTL-Z is de spreker tijdens deze avond. Hij geeft zijn visie op de nieuwe vormen van financieren vanuit een macro-perspectief en de ontwikkelingen vanuit economisch oogpunt. Aansluitend komt Marcel Gerritsen, hoofd Financieren van Rabobank Nederland Bedrijven aan het woord. Hij vertelt over de visie van de Rabobank op het gebied van financieren.

Een panel met deskundigen gaat deze avond in op al uw vragen. De deelnemers zoals PPM-Oost, NPEX en Tom Vroemen van CrowdAboutNow, zijn betrokken bij diverse vormen van financieren, maar er is ook een ondernemer aanwezig die al in de praktijk gebruik heeft gemaakt van alternatieve financieringen.

Graag nodigen we u uit voor deze bijeenkomst. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/graafschap-zuid. U kunt zich daar ook tot 30 januari aanmelden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!