Bijeenkomst ‘innoveren kun je leren’ in 's-Hertogenbosch

  • Innovatie & MVO

Op donderdag 4 september van 15.30-17.00 u. organiseert Subliem Ondernemen de gratis bijeenkomst ‘Innoveren kun je leren’.

Bijeenkomst ‘innoveren kun je leren’ in 's-Hertogenbosch

In anderhalf uur bespreken Pieter Schendstok en Helga Janssen met managers en ondernemers de tien tips en uitgangspunten die van belang zijn om te starten met succesvol innoveren. 

Kan ik innoveren?

Toenemende buitenlandse concurrentie, economische druk en alle digitale ontwikkelingen vragen dat organisaties zich voortdurend aanpassen aan de ontwikkelingen om hen heen. Organisaties en managers zijn steeds op zoek naar verbetermogelijkheden. Dat vraagt om innovatiekracht. Maar hoe doet u dat als MKB-er? Welke mogelijkheden heeft u als kleine ondernemer of als manager in een groot bedrijf? Vragen als: kan ik met een minimaal budget überhaupt wel denken aan innoveren? Of welke randvoorwaarden en kennis heb ik nodig? Allemaal vragen waar tijdens deze bijeenkomst antwoord op wordt gegeven.

Aanmelden

Heeft u zelf vragen of bent u benieuwd naar de tips? Meldt u dan aan via info@subliemondernemen.nl onder vermelding van: innoveren kun je leren. Locatie: Sint Jorisstraat 125 's-Hertogenbosch (Leuvensepoort in Bedrijf).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!