Bijeenkomst Midsize Brabant over de toekomst van de middelgrote stad

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabant Kennis

Donderdag 23 april 2015 organiseert BrabantKennis van 12.30 uur tot 17.30 uur een bijeenkomst over de toekomst van Midsize Brabant. Na verschijning van twee essays in februari en maart, staat deze middag in april in het teken van de eindpublicatie en de vier toekomstscenario’s voor Midsize Brabant.

Bijeenkomst Midsize Brabant over de toekomst van de middelgrote stad

Wat weten we eigenlijk over de middelgrote steden in Brabant?! De afgelopen decennia hebben deze steden in de schaduw gestaan van de aandacht van politiek, overheid en maatschappelijk middenveld. In Brabant ging de meeste aandacht uit naar de leefbaarheid op het platteland en de ontwikkeling en positie van de stedelijke regio. Reden voor BrabantKennis en RUIMTEVOLK om het toekomstperspectief van de middelgrote Brabantse steden onder de loep te nemen.

Toekomstverkenning

In deze toekomstverkenning kijken we met een open blik naar de kracht en kansen van de middelgrote Brabantse steden, we ontwikkelen mogelijke scenario’s die het gesprek over hun toekomst richting kunnen geven.

Graag gaat Brabant Kennis het gesprek aan met eenieder die betrokken is bij de ontwikkeling van Midsize Brabant. Toegang is gratis, aanmelden verplicht. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier rechtsboven of door het sturen van een mailtje naar info@brabantkennis.nl.

Meer informatie over locatie en programma volgt binnenkort.

Meer informatie over BrabantKennis:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!