Bijeenkomst over activiteiten EBRD-bank

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel Brabant

De Kamer van Koophandel Brabant organiseert op donderdag 11 april samen met Agentschap NL een bijeenkomst waarbij bedrijven kennis kunnen maken met activiteiten van de European Bank for Reconstruction and Development.

Bijeenkomst over activiteiten EBRD-bank

Het evenement dat plaatsvindt in het Evoluon in Eindhoven bestaat uit twee onderdelen.

  1. Individueel gesprek
    Hier kunnen ondernemers één op één van gedachten wisselen met een bankier van EBRD over concrete financierings- en investeringsmogelijkheden van hun bedrijf in het EBRD-gebied
  2. Algemene presentatie
    Bedrijven die nog geen concrete investeringsplannen hebben kunnen tijdens een algemene bijeenkomst vrijblijvend kennis opdoen van de mogelijkheden die de EBRD te bieden heeft.

Doelgroep

Dit evenement is gericht op directeuren en managers van Nederlandse bedrijven die (willen) investeren in EBRD-landen om bijvoorbeeld productie op te zetten, een bedrijf te reorganiseren, over te nemen of om een nieuwe markt te betreden en op zoek zijn naar financiering. In principe komen alle sectoren zoals de maakindustrie hiervoor in aanmerking. EBRD kan eveneens in projectfinancieringen deelnemen.

De EBRD is momenteel actief in de regio Centraal Europa, de Baltische staten, Rusland, de Balkan landen t/m centraal Azië en Turkije. Tevens heeft zij haar werkgebied uitgebreid naar Marokko, Tunesië, Egypte en Jordanië.

Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelding: www.kvk.nl/ebrd

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!