Bijeenkomst over 'De Sociale Onderneming' in Wezep

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Oldebroek

In Wezep vindt woensdag 25 september een bijeenkomst plaats. De bijeenkomst is een iniatief van gemeente Oldebroek om met ondernemers in gesprek te komen.

Bijeenkomst over 'De Sociale Onderneming' in Wezep

Het college van B&W in gemeente Oldebroek gaat graag met u, als ondernemer, in gesprek over ontwikkelingen die u van belang vindt. Deze avond zal in het teken staan van de Sociale Onderneming.

De sociale onderneming

Een Sociale Onderneming heeft een economische én een sociale doelstelling. In de eerste plaats is het een onderneming met doelstellingen als winstgevendheid, omzetgroei en werkgelegenheid. Daarnaast biedt het werk of tijdelijke leerwerkplekken aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor zowel u als ondernemer als voor opdrachtgevers kan een sociale onderneming van toegevoegde waarde zijn. Misschien interessant voor u? Laat u deze avond inspireren!

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 september in Partycentrum Coelenhage (Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep) van 20.00 tot 22.00 uur. U kunt zich tot en met 18 september inschrijven door een e-mail te sturen naar: lkerkdijk@oldebroek.nl o.v.v. uw naam, bedrijf en aantal deelnemers of telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer (0525) 63 82 55.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!