Bijeenkomst over MKB-subsidies in Zeeland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Economische Impuls Zeeland

Impuls Zeeland, Stimulus Programmamanagement en de Provincie Zeeland houden dinsdag 17 juni een informatiebijeenkomst over de openstelling van de MKB subsidies binnen het huidige OP-Zuid programma.

Bijeenkomst over MKB-subsidies in Zeeland

Het einde van de programmaperiode van OP-Zuid is in zicht. Door lagere vaststelling van projecten is vrijval ontstaan. Om de Europese middelen zo optimaal mogelijk te benutten, besloot het Comité van Toezicht op 21 mei om hiervoor binnen het programma de MKB Innovatieregeling gericht op innovatieprojecten open te stellen.

Deze regeling vergoedt een deel van risicovolle ontwikkelingsprojecten die gericht zijn op:

  • een betere concurrentiepositie,
  • versterking van het innovatiepotentieel,
  • een structurele toename van de bedrijfsactiviteit.

Projecten moeten leiden tot nieuwe, breed te vermarkten producten of diensten, die ook werkgelegenheid in de regio opleveren. Het verbinden van kennis en bedrijfsleven, zowel op individueel niveau als in clusterverband, is bij de innovatieprojecten essentieel. Tijdens deze middag wordt ingegaan op de mogelijkheden van de regeling en de aandachtspunten bij het opstellen van een aanvraag. De regeling wordt, naar alle waarschijnlijkheid, op 1 september 2014 open gesteld.

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur in de filmzaal op het provinciehuis in Middelburg.

U kunt zich voor deze bijeenkomst per e-mail aanmelden bij Caroline Baljé. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 10 juni 2014.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Carol van Economische Impuls Zeeland (06- 57 88  98 57), Eline de Graaff (040- 2370100), Manon de Ruijsscher (0118-631560) of op www.op-zuid.nl.

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!