Bijeenkomst over Ondernemend Aanbesteden in Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Nederland

Op dinsdag 5 maart 2013 organiseert het Bureau Inkoop Zuidoost Brabant (BIZOB) een bijeenkomst in Eindhoven over zaken doen met de gemeente.

Bijeenkomst over Ondernemend Aanbesteden in Eindhoven

Het Bureau Inkoop Zuidoost Brabant (BIZOB) zal namens meerdere gemeenten in Zuidoost Brabant binnenkort een aantal aanbestedingen uitschrijven. Maar voor het zover is willen de inkopers graag in gesprek met u, de ondernemer die deze opdracht wellicht kan uitvoeren. Tijdens de bijeenkomst 'Ondernemend Aanbesteden' op 5 maart willen ze graag met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden om gezamenlijk in te schrijven. Sommige aanbestedingen zijn voor een individuele ondernemer of bedrijf te omvangrijk maar in samenwerking kan een inschrijving wel degelijk kansrijk zijn. BIZOB wil graag met u in gesprek over deze concrete aanbesteding om van u te horen of een gezamenlijke inschrijving een kansrijk alternatief kan bieden.

Workshops

Mocht een specifieke aanbesteding voor u niet interessant zijn, dan kunt u deze dag de workshop ‘De overheid als klant’ volgen. Hierin leert u wat het verschil is tussen zakendoen met de overheid en zakendoen tussen bedrijven. Wat zijn de valkuilen en hoe kunt u die voorkomen? Hoe komt u aan meer achtergrondinformatie om te zorgen dat uw aanbieding voldoet aan de wensen van uw publieke klant? Met wie neemt u contact op over een opdracht? Ook kunt u zich inschrijven voor de workshop 'Eerste hulp bij aanbesteden' waarin inkopers van BIZOB met u samen een aanbesteding doorlopen. Daarbij geven ze aan wat u wel kunt doen en wat u zeker moet laten bij het invullen van de aanbestedingsdocumenten.

De workshops zijn interessant voor ondernemers werkzaam in onder andere:

  • Gebouwenbeheer
  • Hulp bij huishouden
  • Contractvervoer
  • Klein onderhoud wegen
  • Design & construct

Aanmelden

Mis deze kans dus niet. U kunt er zelf voor zorgen dat aanbestedingen voortaan bereikbaar zijn voor uw bedrijf! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf u nu in op www.kvk.nl/ondernemendaanbesteden en geef aan welke workshop u graag wilt volgen.

De bijeenkomst MKB-vriendelijk Aanbesteden is onderdeel van het programma Ondernemend Aanbesteden, een initiatief van Kamer van Koophandel Brabant en MKB-Brabant.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!