Bijeenkomst over Storytelling in Bergen op Zoom

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: StartersCentra West-Brabant

De StartersCentra West-Brabant organiseren op dinsdag 8 december in de Hofzaal van het Markiezenhof in Bergen op Zoom in samenwerking met BNR Nieuwsradio, de Gemeente Bergen op Zoom en GRAZImedia.com het event voor ondernemers waar een verhaal achter zit! Kortom: Storytelling!

Bijeenkomst over Storytelling in Bergen op Zoom

Tijdens dit event staat het verhaal achter de onderneming centraal. Ondernemers krijgen in één avond inzicht in de meerwaarde van storytelling en wat je er concreet aan hebt.

Storytelling is een veel besproken onderwerp. Niet voor niets. Want het vertellen van een verhaal is de meest natuurlijke vorm van communicatie. Een verhaal geeft inzicht, zet mensen in beweging, spoort aan, verbindt en beïnvloedt het gedrag. Met storytelling wordt een abstract bedrijfsverhaal toegankelijk voor een breed publiek.

Maar hoe doe je dat, hoe vertel je het onderscheidende verhaal over jouw onderneming? Een verhaal waarin mensen zich herkennen en waarvan ze onderdeel willen uitmaken. Dit thema staat centraal op dinsdag 8 december 2015. ‘Een goed verhaal’, dat is het zeker waarbij ondernemers worden uitgedaagd om ook na te denken over het verhaal achter hun eigen onderneming.

Live-uitzending BNR Gangmakers

De avond begint met de live-uitzending van BNR Gangmakers met presentator Maarten Bouwhuis. Ondernemers gaan in debat over actuele ondernemerszaken. Vervolgens start de bijeenkomst Storytelling met citymarketeer Bergen op Zoom Ruurt van der Wel, expert Patricia Borghouts van GRAZImedia.com en ervaren ondernemers die storytelling inzetten voor hun onderneming. En worden de aanwezige ondernemers uitgedaagd om op zoek te gaan naar het verhaal achter hun eigen onderneming.

Voorwaarde om deel te nemen aan dit event is dat de ondernemers een voorwerp meenemen dat symbool staat voor hun onderneming. Dit voorwerp speelt een cruciale rol in het tweede gedeelte waarbij de organisatoren op zoek gaan naar de verhalen achter de ondernemingen.

Deelname is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op www.starterscentrawestbrabant.nl.

Programma

19.30 uur Welkom door dagvoorzitters Koen Oosterwaal en Denise van Eekeren
19.45 uur Live uitzending BNR Gangmakers
20.15 uur Het verhaal van een stad, Ruurt van der Wel, Citymarketeer Bergen op Zoom
20.30 uur Waarom storytelling? Patricia Borghouts, GRAZImedia.com
20.50 uur Storytelling, de verhalen van ondernemers • Marjolijn Evers, Hoppenbrouwers Schadeherstel • Mark Luttikhuis, M-Flow
21.00 uur Het onderscheidende verhaal achter uw onderneming
21.10 uur Afsluiting en netwerkborrel

Meer informatie over Starterscentrum Etten-Leur:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!