Bijeenkomst over voertuigafmetingen en overbelading op BedrijfsautoRAI

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TLN

Na bijna 20 jaar wijzigt de EU-regelgeving op het gebied van de afmetingen en gewichten van vrachtauto’s en aanhangwagens. Welke gevolgen heeft dat voor u als ondernemer? Over die vraag gaat TLN u tijdens een bijeenkomst op de BedrijfsautoRAI informeren.

Bijeenkomst over voertuigafmetingen en overbelading op BedrijfsautoRAI

Ook praaat TLN u bij over andere actuele zaken op het gebied van de voertuigregelgeving. LZV’s komen daarbij uiteraard ook aan bod.

Het tweede deel van de bijeenkomst staat in het teken van overbelading. De Inspectie Leefomgeving en Transport van het ministerie van IenM heeft als taak om het percentage voertuigen dat te zwaar beladen is verder terug te brengen. Zij gaan u uitleggen welke aanpak zij daarbij voor ogen hebben. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden waar u als wegvervoerder zeker niet mag ontbreken.

Meer informatie

De bijeenkomst over maten en gewichten en overbelading vindt plaats op woensdag 21 oktober op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam. De aanvangstijd is 13.30 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan rechtstreeks via bedrijfsautorai@tln.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst maten en gewichten en overbelading’ en bedrijfsnaam/deelnemer(s). U ontvangt dan de verdere gegevens over de bijeenkomst.

Meer informatie over Transport en Logistiek Nederland (TLN) Regio Zuid:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!