Bijeenkomst voor MKB-ondernemers in Halderberge en Moerdijk

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Halderberge

Om u als ondernemer te ondersteunen, organiseren de gemeenten Halderberge en Moerdijk, in samenwerking met de FBA Adviesgroep en Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht, een tweetal workshops op zowel maandag 5 als maandag 12 oktober.

Bijeenkomst voor MKB-ondernemers in Halderberge en Moerdijk

Ondernemers zijn dagelijks in de weer voor hun bedrijf. De financiële kant van het ondernemerschap wordt steeds belangrijker en alhoewel deze voor u misschien niet de grootste uitdaging vormt, is financieel inzicht onmisbaar. Door meer inzicht te krijgen in de financiën kunt u als ondernemer zelfstandig het bedrijfsbeleid tijdig en preventief bijsturen. Daarmee verkleint u uw risico's en vergroot u uw kans op succesvol ondernemerschap.

Een ander belangrijk aspect in het ondernemen is hoe om te gaan met de verplichtingen naar uw medewerkers. De Wet Werk en Zekerheid die per 1 juli 2015 in werking is getreden, heeft de nodige veranderingen gebracht en ook voor u als werkgever heeft dit tal van consequenties.

Data en tijdstip

De avonden beginnen om 19.00 uur met een inloop, het programma start om 19.30 uur. De workshops eindigen rond 21.30 uur waarna er gelegenheid is om met collega ondernemers uit de gemeentes Halderberge en Moerdijk bij te praten onder het genot van een borrel.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk woensdag 30 september 2015 en vol = vol. Bij overtekening wordt bekeken of een extra datum kan worden gepland.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!